Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

myslím,že záleží na tom,jaké má kdo priority.já ,za sebe řeknu, že budu radějí průběžně "žrát", než jezdit na drahé dovolené .

4 3
možnosti
Foto

A když někoho vyhazovali z práce nebo ze školy, za to, že si on nebo jeho příbuzní myslili něco jiného, než schválili soudruzi, to vám bylo jedno, vy jste žral.

A když někoho umlátili řetězy, protože nechtěl vstoupit do kolchozu (i když před tím slibovali, že žádné kolchozy zavádět nebudou), to vám taky bylo jedno, vy jste žral.

A když vraždili bojovníky proti nacismu, se kterým se komunisti paktovali, tak vám to taky bylo jedno, protože jste zrovna žral.

Dobrou chuť vám nepopřeju.

3 2
možnosti
LC

jirko, karma, dal jsi si práci,je to trefný, prosím na diskuse nedej to jsou porád ti naprosto stejní, psychicky nemocní ,kteří se tu ukájejí,je jich méně co jsou diskuse cenzorovány

6 9
možnosti
Foto

To byla Vaše definice? Podle Vás každý kdo s tím nesouhlasí se tady ukájí??Je psychicky nemocný? Proč tedy diskuse jsou, Proč do ní přispíváte?Měl byste se nad sebou zamyslet..

6 1
možnosti
PK

A po právu. Alespoň v tomto případě určitě :-)

3 1
možnosti
Foto

zářný příklad úspěšnosti strategie "Dejte jim nažrat a nejen, že se nechají vyválet v blátě,.....ještě si budou chrochtat."Rv:-P

8 5
možnosti
RH

Velmi oblíbený omyl je, že komunistická ideologie je dobrá, jen to někdo vždycky pokazí.. Marx to myslel dobře, Lenin to zkazil, Lenin to myslel dobře, Stalin to zkazil, Trockij to myslel dobře.. Pokud používáte cíleně násilné metody k prosazení jediné pravdy, pak je jedno, jak to myslíte. Jen by mě zajímalo, proč ono vaše zlo bylo zcela v souladu s jejich učením. Pokud si myslíte, že žádný režim nebyl černobílý, tak můžeme vaši teorii vyzkoušet na extrému. Polpotův komunistický režim, který vybil až 1/3 obyvatelstva, rád bych viděl tu bílou.. A argumentovat tím, že se mé rodině nic nestalo je hodně slabé, přestože nikdo z naší rodiny nebyl obětí protižidovského pogromu, protože nejsme židé, tak mi režim, který podporuje pogromy připadá špatný, vám ne?

13 3
možnosti

Co Pol Pota naučili na Sorboně,to aplikoval v praxi.

3 9
možnosti
Foto

M36i62l73a88n 53K31a32s84l

2. 1. 2013 20:01

fašismus nemynipuloval lidi napravo - to je komunistická lež - byl právě tak levicový a Stalin před tím, než ho Hitler zradil, nazýval německé fašisty soudruhy !Rv

6 6
možnosti

A sociální demokraty sociálfašisty,že ano? Trochu logiky do toho uvažování.

3 4
možnosti
LV

Proboha ! - Co to tady blábolíte za hlouposti, mladý muži. Zlo, které stělesňoval komunismus už dávno pojmenováno bylo a to velmi přesně a analyticky. Ve Francii leží dokonce kniha zločinů, které komunismus napáchal po celém světě. Samozřejmě, že za tím, jako za vším, stojí konkrétní lidé. Akomunismus je i vědecky i politologicky definován. U nás je v platnosti zákon, který říká:  Komunismus je ideologie zločinná a zavrženíhodná - postavena na roveň nacistického fašismu. Tečka. Komunismus byl souzen, odsouzen - akorát  "nenastoupil  trest"... U nás se právo nedodržuje, proto se řeklo:  pardon! 

    To, co tady píšete je nehoráznost, a urážka všem zmařeným životům a rodinám. Nic o tom nevíte. Najděte si téma - když už máte nutkání psát - kterému rozumíte.

10 7
možnosti

A parlament může někoho odsoudit? Tak to může pouze v lidové demokracii.

1 4
možnosti
Foto

Naprosto jste zapomněl na morální úpadek, na udávání, schizofrenii vyjadřování, zákazy tvorby, nemožnost získávání vzdělání po původ, nechápu co jste chtěl tímto vyslovit...

14 3
možnosti
PK

Chyb tam máte jako máku, ale budiž, dnes se čeština moc nenosí. Jen 2 poznámky:

- jakýkoliv systém by měl být konzistentní aby fungoval, nelze brát z jednoho něco a z druhého ten zbytek. Jestliže teoreticky neznal socialismus nezaměstnanost (v praxi to bylo složitější), tak kapitalismus z principu nemůže bez určité nezaměstnanosti fungovat.

- v posledních volbách mocenské "elity" nachystaly na voliče léčku v podobě VV - pohádka o dinosaurech a dodaly i mladé princezny (polosvlečené). Dnes už by to nezabralo tak nejúčinnější ideologií je zostuzení minulého režimu od A do Z - u mladých, starých, hloupých, možná i s kojenci se počítá. A teď se VK nejvíce vytasil s teorií nepřátel demokracie, co nabízejí jednoduchá a rychlá řešení - Vandas, Okamura, Babiš, Janeček. Takže zase ty volby vyhrají ti minulí.

4 1
možnosti
Foto

Nejlepší by bylo, kdybyste si o problematice, které se věnujete, nejdříve něco přečetl. Názor na kvalitu politického uspořádání společnosti si můžete vytvořit i studiem historických materiálů, nemusíte nutně vycházet z osobní zkušenosti, obzvlášť když není nijak bohatá. A je rovněž dobré si uvědomit, že jiný tvar měl socialismus (popř. komunismus jako ideologie) v ČR a jiný např. v Sovětském svazu nebo v Číně. Pakliže vám ani potom ony desítky miliónů lidí umučených a popravených neukáží zásadní rozdíly mezi demokratickou společností a diktaturou, pak opravdu nevím, co vám poradit. Pak se snad přestěhujte do Severní Korei, kde ještě vládne jediná politická strana - Korejská strana práce, a potom nám napište na blogu, jaký to tam je. Jestli ovšem budete mít možnost se v této zemi připojit k internetu. Mám pocit, že je to tam zakázané, ale možná se pletu :-)

14 2
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2422x
Patřím ke střední vrstvě a mé názory jsou pouze moje. Je na Vás, jestli s nimi souhlasíte nebo ne.

Seznam rubrik